• Tarjouksessa
  • -500,00 €

Olivia hierontatuoli

1 999,90 € 2 499,90 € Säästä 500,00 €
Korkeatasoinen hierontatuoli, joka on ulkomuodoiltaan tyylikäs perinteistä nojatuolia muistuttava istuin. Täydellinen valinta olohuoneeseen tai etätyönurkkaukseen. Ominaisuuksiltaan monipuolinen hierontatuoli neljällä eri värivaihtoehdolla.

Olivia

1 999,90 € 2 499,90 € Säästä 500,00 €
Väri :
Määrä:
Toimitus ja palautus
Kysy tuotteesta

  Monipuoliset maksutavat

Valittavissa yleisimmät maksutavat ja osamaksu

  Kotimainen kauppa

Hyvä asiakaspalvelu

Korkeatasoinen hierontatuoli vaativaankin makuun tarjoaa intensiivistä hierontaa koko vartalolle ja täydellisen rentoutumisen käsille, jaloille, lantiolle ja koko selän alueelle. Tuolissa on 3D-tekniikka, jolloin hieronta tapahtuu kolmesta suunnasta: ylhäältä ja alhaalta, vasemmalta ja oikealta sekä myötä ja vastapäivään. Tekniikan ansiosta tuolin hierontatyyli jäljittelee klassista hierontatekniikkaa ja antaa sinulle kokemuksen oikealla hierojalla käymisestä. Vaikutelmaa tukevat tuolin jalkaosien ilmanpainetyynyt, jotka toimivat kolmella intensiteettitasolla. Moottoroitu tuoli kääntyy kaukosäätimestä painamalla ‘’Zero Gravity’’ - asentoon, jossa sydän ja polvet ovat samalla tasolla mikä maksimoi nautinnon ja hieronnan intensiteetin. 

Hierontaohjelmia on neljä: vaivaaminen-, koputtelu-, Shiatsu-, rullahieronta sekä ilmapainetyynyhieronta reisille ja pohkeille. Tuolissa on integroitu USB-portti, joten voit ladata siinä puhelinta tai tablettia. Täydellisen rentoutumiskokemuksen varmistaa integroitu stereokaiutin Bluetooth-liitännällä, jonka kautta voit kuunnella hieronnan aikana lempimusiikkiasi. Tuoliin voi kytkeä myös osittaisen värähtelyn ja siinä on lämmitysominaisuus lannerangan alueella. Mikäli haluat käyttää tuolia normaalina tuolina, voit asettaa siihen mukana tulevan irroitettavan istuintyynyn.

Energiatehokkuuden ansiosta tuolimme käyttö on edullista nousevista sähkön hinnoista huolimatta. Esimerkiksi 30 sentin kilowattihinnalla sähköä kuluu tunnin hieronnan aikana vain alle 3 sentin verran!

joulu 31, 2022

Rentouttava

Paljon selasin eri vaihtoehtoja ennen kuin päädyin tähän tuoliin. Olen tyytyväinen valintaan ehkä eniten ulkonäöllisistä syistä ja myös siksi, että hieronta on juuri sopivan tuntoinen eikä liian kovaääninen.

Tekniset tiedot:
- Koko istuen (pituus x leveys x korkeus) 100 x 69 x 115 cm
- Koko makuulla (pituus x leveys x korkeus) 190 x 69 x 83 cm
- Tuolin paino 65 kg
- Virtalähde 230 V/50 Hz

Write a review

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: